Toimitusehdot

Toimitus

Toimitamme paketit ja kirjeet 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pelit sekä muut kirjeessä menevät tuotteet ilman toimituskuluja, pakettitoimitukset alle 0,9kg 5,90€, 0,9-3kg 7,90€ ja 3-30kg 9,90€. Yli 30kg toimitukset erillisellä sopimuksella. Kaikki yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja lähimpään matkahuoltopisteeseen, ei koske kotiinkuljetusta.

Ongelmatilanteissa sekä asiakaspalautustilanteissa pyydämme aina ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@viihdelinna.fi ennen palautusta.

Toimitamme kirjeet postilla suoraan asiakkaan antamaan osoitteeseen, paketit toimitamme Matkahuollolla lähimpään matkahuollon toimipisteeseen.

Tuotteet voidaan myös noutaa myymälästämme aukioloaikoinamme ark. 10-17, sekä La. 12-16.

Jos käytetty tuote on loppu varastosta, eikä saldo ole vielä päivittynyt, emme todennäköisesti pysty toimittamaan tuotetta ja pidätämme oikeuden perua kauppa ja palauttaa rahat. Uusien tuotteiden loppuessa saldoilta pyrimme toimittamaan järkevän ajan kuluessa tuotteen asiakkaallemme tukkureiltamme, otamme tästä aina yhteyttä erikseen.

 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta